LLM ENGINEERING SRL

reprezinta brandul INTEUROSPORT in Roamania

Lasă-te purtat de experiența LLM ENGINEERING SRL în lumea constructiilor sportive .
Firma cu experiență de 20 ani in Romania

Pic 01

PRODUSE

Produsele și materialele furnizate de firma L.L.M. ENGINEERING S.R.L. sunt de cea mai buna calitate, colaboratorii nostri fiind producători de prestigiu în Europa si în întreaga lume.Vă invitam cu drag să urmariți mai jos cateva legături pentru o mai bună informare:

Suntem reprezentant unic în Romănia pentru MONDO SPA Italia (Indoor-Sport, Sport-Turf, Track&Field, Seating-System, Fitness-Athletic) - https://www.mondoworldwide.com

REDPLUS Italia (Terenuri de tenis)

JUNCKERS Danemarca (Parchet sportiv)

GEOPLAST Italia (Terenuri modulare multisport) -

VIVISPORT Italia (Accesorii sportive)

La Rete Italia (Plase accesorii sportive )

Pic 02

FIRMA

Cine suntem? Suntem o firmă de construcții sportive de ÎNCREDERE ! Am finalizat multe proiecte de succes în construcții sportive și suntem parteneri exclusivi în România pentru companii de nivel mondial care au investit în noi încredere și ne confirmă competența!

INTEUROSPORT-WWW.INTEUROSPORT.RO- brand cu peste 30 de ani de experiență multi-națională în construcțiile sportive indoor si outdoor(din care 20 ani - în România).

Totodată, suntem mândri de a fi partener al Federației Române de Atletism.

Proiectele din România ale partenerilor de mai sus au fost implementate prin compania certificată ISO L.L.M. ENGINEERING srl - Brașov.

Companie pasionată de sport, cu competențătehnică si experiență prin lucrările realizate in toată Europa.

L.L.M. ENGINEERING SRL realizează de la proiect la execuție toată paleta de construcții sportive.

Așadar,L.L.M. Engineering SRL, sub Brand-ul INTEUROSPORT în România, reușeste să aducă în viața pasionaților de sport suprafete de joc și accesorii de top, puse în operă de specialiștii noștrii în domeniu.

Mai mult decât atât,vă punem la dispoziție toata experiența noastră,pentru ca Dvs., pasionații de sport, să aveți parte de cele mai bune sfaturi și oferte pentru a duce la bun sfârșit proiectul exact așa cum v-il imaginați.

Fie că aveți un proiect pentru Atletism, Fotbal, Futsal, Baschet, Tenis, Volei, Handbal, Padel, Rugby, Hochei, Fitness sau orice alt sport, vă oferim o gamă completă de produse, servicii și accesorii necesare construcției, amenajării și marcajelor terenurilor și bazelor sportive indoor și outdoor.De asemenea, vă oferim și sisteme de acoperire terenuri de sport și piscine, construcții și amenajări de spații de joacă pentru copii, piste de bowling, elaborare studii de fezabilitate și proiectare.

Astfel ne recomandă un portofoliu bogat, care cuprinde proiecte importante, dintre care amintim cele mai reprezentative:

- Prima pistă de atletism la standarde internaționale din Romania - Restructurare pistă de atletism a Stadionului "Farul" Constanța

- Realizare Bază Sportivă "Siderurgistul" Galați - primul teren de fotbal cu gazon artificial omologat FRF

- Restructurare Sala de Atletism indoor DJST Bacău - sigura sală de atletism din Romania omologată de Federația Internaționala de Atletism

- Cele mai reprezentative Săli de sport Polivalenate parchetate cu parchet sportiv pentru prima categorie competițională:
Sala Polivalentă din București,
Sala Polivalentă din Brașov,
Sala Polivalentă din Constanța,
Sala Polivalentă din Bacău,
Sala Polivalentă din Sibiu,
Sala Polivalentă din Deva,

- Teren de fotbal 7.500 mp cu gazon artificial Baza "ICIM" FC Brașov

- Proiectarea și realizarea Bazei sportive a Universității din Pitești - Pista de atletism

- Reparație capitală, modernizare si omologare IAAF Stadionul "Nicolae Dobrin" Pitești - pista de atletism

- Studiu de fezabilitate și recondiționare pistă de atletism - Complex Sportiv Național "Snagov" Ilfov , pista atletism DEVA.

Totodată, noi,L.L.M. Engineering, vă propunem să ne cunoaștem la o discuție despre pasiunea noastră comună, sportul, și dacă aveți nevoie de un sfat, de ce nu ? Suntem aici... de 20 ani!